Multimèdia

  •  Editors d'imatges en línia
  1.  http:/pixlr.com/editor/  Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al nùvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar es la seva velocitat.


  •  Editors de so en línia
  1.  http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.

  •   Presentacions en línia

  1. http://slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.

           
  •  Editar vídeo en línia

  1. http://pixorial.com  Pixorial Podem importar videos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM, y WMV. A més podem donar al sídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.


 
  •  Convertidor de mapa de bits a vectorials en línia
http://vectormagic.com/   Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en formats de mapa de bits (JPG, GIF, PNG, ...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS, SVG, ...)  

1 comentari: